Opis forum
Użytkownik
ja wykłady z anatomii już mam bo przesłała mi iwona przez tego maila co powadawała na tablicy. Co do koła na następny zjazd to w piątek bedzie z kosmetologii (z tych dwóch wykładów co nam przesłała) a w niedziele z elementów prawa, ale co dokładnie to nie wiem bo się spóźniłam.
Użytkownik
a skąd wiadomo, że dzień rektorski? była gdzieś jakaś informacja na ten temat?
kamila.szewczyk napisał:
a skąd wiadomo, że dzień rektorski? była gdzieś jakaś informacja na ten temat?
caly zjazd o tym mowiono...
Ostatnio edytowany przez sylwek (2010-10-19 10:36:59)
Użytkownik
na anatomii było mówione o tym, bo jedna z dziewczyn powiedziala, ze niedziela to 1 listopada. Ale niedziela to 31PAZDZIERNIKA wiec wcale nie wiadomo czy ten dzien bedzie dniem wolnym. ja przynajmniej 31.10 zawsze mialam zajecia.
Użytkownik
no byloby najlepiej, gdyby staroscina zadzwonila do dziekanatu i dowiedziala sie juz na 100%. Także Klaudyna - czekamy na jakieś informacje
Klaudynie kazano zadzwonić do dziekanatu w środę po informację czy niedziela jest wolna/dzień rektorski czy nie. Więc na pewno dzisiaj umieści jakąś informację. Jak ktoś chce wykłady z anatomii niech napisze na pki23@vp.pl
Co do chemii to spokojnie,przecież mówił wykładowca że prześle tematy nie wcześniej niż w środę.
Ostatnio edytowany przez dina_wtk (2010-10-20 07:04:53)
Administrator
wiadomość do Kasi wykłady z anatomii, notatki z prawa są do ściągnięcia wchodź na forum i sprawdzaj zakładkę pliki do sciągnięcia bo tam je umieszczam
pozdrawiam