Opis forum
HEJ LASKA SŁUCHAJ MOŻESZ SIĘ NA MNIE WŚCIEKAĆ MOŻESZ MNIE NIE LUBIĆ ALE JA JESTEM PO PROSTU SZCZERA CZASAMI DO BÓLU ALE CÓŻ WOLE WALIĆ CO MI NA SERCU LEŻY
NIE ODBIERASZ TELEFONÓW NIE UMIESZCZASZ MATERIAŁÓW NA FORUM NA CZAS, KURCZE TAK NIE MOŻE BYĆ BO NIE MAMY SIĘ Z CZEGO MALEŃKA UCZYĆ !!!!! JAK SIĘ ZDEKLAROWAŁAŚ TO WYKONUJ SWOJE OBOWIĄZKI WIEM, ŻE TO CIĘ TERAZ WKURZA ALE CÓŻ MUSISZ WYKONYWAĆ SWOJE ZADANIA NA CZAS BO JAK MY NIE BĘDZIEMY MIEĆ SIĘ Z CZEGO UCZYĆ TO BĘDZIEMY WŚCIEKŁE NA CIEBIE A TAK PRZECIEŻ NIE MUSI BYĆ POZDRAWIAM
Użytkownik
Mi się wydaje, że od nowego semestru żeby teraz nie było zamieszania trzeba zrobić porządeczek!!! Jeśli kogoś przerastają obowiązki, do których sam się zaoferował to DO WIDZENIA! Potrzebna nam starościna, która jest co weekend w szkole nie omija zajęć i przede wszystkim z która jest kontakt!!!!! Bo to co się teraz wyprawia z tymi materiałami i informacjami od wykładowców to w pale nie mieści!!!
nic dodac nic ujac. pisalam juz wczesniej na ten temat, nie podjeto zadnych krokow by cos zmienic mam nadzieje ze teraz cos ustalimy i wybierzemy osobe KOMPETENTNA do wykonywania obowiazkos starosciny...a nie tylko piszczy nad uchem.
podpisuję się pod powyższymi.
Może ktoś zgłasza się ma ochotnika? Jest u nas w grupie pare osób naprawdę sumiennych i systematycznych i myślę, że w wyborze trzeba się kierować właśnie takimi kryteriami. pozdrawiam
Użytkownik
dziewczyny na razie to jest odrębny temat. Teraz najważniejsze są materiały z kosmetologi bo następne koło już w piątek na najbliższy zjazd. WIĘC KLAUDYNA ZAPODAJ MATERIAŁY!!!!!!!!BO WIEMY ŻE JE MASZ
Użytkownik
rany w głowie mi się nie mieści żeby prosić się o materiały, które potrzebne są nam do kolokwium co za kompletny brak odpowiedzialności
Gość
A jak to jest z tymi zajęciami z genetyki? Jak ktoś jest zapisany na 18 lutego, to 4 lutego przychodzi na 13:30 na biologię czy nie? Bo nie wiem czy mam brać wolne w pracy. Poratujcie dziewczyny, bo widzę że do Klaudyny się w tej sprawie nie dodzwonie.
Użytkownik
dziękuję bardzo
Użytkownik
dokładnie dziewczyny..
nasza starościna przesadza i przegina!
a co najgorsze to sama sie zgłosiła...
trafi mnie coś, bo akurat kiedy jestem chora i siedzę w domu, mogłabym pouczyć się tej kosmetologii, a tu nawet nie ma z czego! Klaudyna nie pracujesz 24 godziny, żeby nie mieć 5min na wrzucenie materiałów!
Użytkownik
skoro pisanie tutaj nic nie daje, to mozna przeciez probowac sie do nich dodzwonic. albo nawet znalezc w iternecie telefon do pracy.