Opis forum
1.Układ bodźcotwórczy serca (bodźco-przewodzący)
2.Choroba niedokrwienna serca
3.Przewlekła niewydolność lewokomorowa
4.Przewlekła niewydolność prawokomorowa
5.Mechanika wdechu i wydechu.
6.Fizjologia górnych dróg oddechowych
7.Czynność wentylacyjna płuc.
8.Wymiana gazów w płucach.
9.Transport gazów we krwi.
10.Następstwa palenia papierosów.
Użytkownik
nie masz bo tego nie omawialiśmy. Musisz ściągnąć to sobie z neta bo innego wyjścia nie ma:(. Wydaje mi się, że Pani profesor pomyliła nas z grupą dzienną stąd te tematy- niestety dla nas. Ja sprawdzała z innymi dziewczynami bo też nie miałam tych zagadnień stąd moje wnioski.
Ostatnio edytowany przez olaprzygoda (2011-03-24 18:27:09)
Użytkownik
ja tez chcialabym przelozyc..
a ja mimo wszystko myślę żebyśmy napisały teraz to koło skoro już mamy pytania. i tak trzeba je opracować samemu na podstawie książek i internetu, bo mimo notowania w zeszytach informacje nie są do końca kompletne. jeżeli ktoś nie czuje się na siłach żeby teraz to pisać to po prostu niech napisze w kolejnym terminie, bo akurat ta Pani problemów z tym nie robi wiem, że jest ogólnie sporo nauki na ten zjazd i sama jestem tym przerażona, ale dziewczyny ( i chłopaku
) jak my nie damy rady to kto??? pozdrawiam!
ale mając notatki przynajmniej wiemy czego profesor mniej wiecej wymaga.
Jeśli ktoś chce być zwolniony z egzaminu to nie może mieć żadnych poprawek wiec mnie drugi termin nie interesuje.
I zamiast być "przerażonym" można po prostu przełożyć koło.
Ostatnio edytowany przez dina_wtk (2011-03-27 07:48:46)
Użytkownik
Dinuś ja jestem za przełożeniem koła z fizjologii zamiast z anatomii. Nic nie zapowiada nam się na weekend 15-16-17 wiec cos mozna byloby przelozyc.
hmm nawet jeśli wszyscy chcieliby przełożenia koła to trzeba się skontaktować z Panią już teraz, bo jeśli się nie zgodzi jak będziemy już mieć zajęcia to i tak będzie trzeba pisać. a wtedy lipa, jak nikt nie będzie przygotowany. i zwolnienie z egzaminu tak czy siak odpadnie